Yin Yoga- det nye "warm".

Yin Yoga er en beroligende helende praksis, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro og bearbejder dit bindevæv.
 Læs evt om bindevæv her :
http://www.magasinet-sundhed.dk/sundhed/artikler/bindevaev-dit-knae-sladrer-om-din-laend/

Det har en udrensende og genopbyggende effekt på din krop og er meget beroligende for dit nervesystem. 

I Yin Yoga kommer du ind i stillingerne med afslappede muskler hvor kroppens bindevæv giver dig mulighed for at opnå mere smidighed, harmoni og frihed fra fysisk som psykisk stress. 

Du er i stillingerne i 3-6 minutter - Dette har positiv effekt på dit bindevæv, sener, led og dine organer. Det giver mere plads til, at kroppens blod og væske kan cirkulere mere frit og derved styrke din egen healing.

Der er tale om liggende og siddende stillinger. Herudover har vi ofte Ai chin og Vidhi  involveret, som  guider med nærværende massage og / eller akupressur punkter.

Alle kan være med - lige meget dit kendskab til Yoga - og har du skader etc , er du meget velkommen. Vi tager hensyn til den enkelte. Hvis dit barn ( ikke dit  indre barn ) er imellem 8 og 15  år  må du gerne gratis tage ham / hende med til yin yoga også selvom undervisningen er på engelsk.  Men ring eller send bedsked  få at orientere os om dette inden I kommer.

Du kan også booke en privat time. Her vil   vejlede dig til en sekvens af yin stillinger, meridian udrensning samt  kost / søvn behov som du kan udøve dagligt hjemme  m.h.p. øget velvære og selvindsigt  i forhold til de problematikker du bakser med i dit liv. Specielt  hvis du bliver udfordret  af stress og angst kan vi guide dig i Yin yoga til en større selvforståelse af din behov og din egentlige væren og hvilen i dig selv.

 Vores instruktører  giver mindful restorativ akupressure og  "hands on"  med nærvær, hengivenhed og taknemlighed.

If you are a new  YIN-yoga instructor and need a mentor to  follow you and have a stable  One  to  One commitment with a assigned mentor ( a working teaching professional ) we can  give you a win win win offer that will fit your situation. Our studio have plenty of options for you to develop your potentiel.

We have warm YIN classes with massage , hands on, myofacial release and we like to be more instructors working together in a team in the same class. If you like to develop your massage / hands on / "holding the space" skills in Yin yoga classes together with us, please join a class and see if you feel attracted and pulled to join us.

Du kan også købe kork-blokke ( 60 kr ) og runde pøller dvs. bolsters  (300 kr ) samt ariel slings ( 590 kr ) til hjemmebrug.

To af vores elever ( det kunne også blive dig ) :

Hej Hot yoga studio.

Jeg vil bare sige, at jeg var til min første yin-yoga-time nogensinde i fredags og det var det bedste jeg nogensinde har prøvet.          Simpelthen.       Jeg blev trykket på de helt rigtige steder, og trukket i med den helt rigtige styrke, og jeg havde det som om jeg var blevet masseret grundigt i tre timer af en meget dygtig massør da jeg cyklede fra Østerbro.

Tusind tak!
Mange hilsner,
Arendse

Læs evt mere om bindevæv her:

http://www.magasinet-sundhed.dk/sundhed/artikler/bindevaev-dit-knae-sladrer-om-din-laend/

Jeg har været syg med stress i over 1 år. Det var min psykolog, der foreslog mig, at jeg forsøgte mig med yoga. Jeg besluttede mig for at give det et forsøg og mit eneste formål var sådan set, at møde op med et åbent sind.      Jeg har ikke fortrudt.

Udover at yinyoga giver mig en indre ro, så giver det mig fornyet energi, og jeg føler mig frisk og klar. Jeg har mærke, at det giver mig styrke, også i min daglige træning, hvor jeg kan mærke forbedringer. Jeg har piskesmæld og ryg- og knæskade, og jeg kan mærke at jeg bliver mere smidig og mange af smerterne formindskes eller helt forsvinder. Jeg bruger yinyoga som et mindfullness værktøj, jeg kan benytte mig af, når jeg føler mig stresset og har for mange tanker og for mange følelser, jeg ikke kan holde styr på. På en måde føler jeg mig faktisk afhængig.    Hilsner fra Louise